Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Facultat deVeterinària

Anna Altisen és guardonada als Premis Arcadi Oliveres pel seu treball final de grau sobre el blat khorasan

12 maig 2025
Compartir a Bluesky Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El treball de l'alumna té una intenció educativa que vol fer reflexionar i promoure un consum més conscient i més responsable amb les persones i el planeta. 

Anna Altisen, guanyadora

Anna Altisen, alumna del Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments, ha estat premiada pel seu TFG titulat “El blat khorasan (Kamut)”, tutoritzat per la professora Elena Albanell Trullas. Amb el seu treball vol fer una aportació per transformar la societat cap a una més justa i sostenible.

Els resultats del seu TFG posen en valor els beneficis del blat khorasan per a la salut, ressaltant el seu valor nutricional i la seva gran utilitat per millorar l’alimentació de persones i comunitats que no tenen fàcil accés a una dieta saludable.

El kamut es cultiva de manera ecològica i necessita menys productes químics, de manera que és una opció més respectuosa amb el medi ambient i s’adapta bé als canvis climàtics. Aquesta característica el converteix en una bona alternativa en context de crisi climàtica.

Els Premis Arcadi Oliveres, convocats anualment per la Fundació Autònoma Solidària, reconeixen els millors treballs de fi de grau en clau de transformació per a la justícia global realitzats per l’alumnat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Les temàtiques objectes d’aquesta convocatòria són l’agricultura sostenible, la biodiversitat i el consum conscient, entre d’altres.

Enhorabona, Anna!

Dins de: