Professionals del sector alimentari participen en el seminari pràctic sobre innovació i màrqueting del Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments
L'alumnat de CTA s'ha endinsat en casos reals d’innovació agroalimentària a través de la sessió amb experts del sector, enfortint el vincle entre la formació acadèmica i la realitat professional.

La Facultat de Veterinària ha acollit el seminari pràctic organitzat en el marc de l’assignatura Desenvolupament i Innovació del Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments. L’activitat, organitzada i dirigida pel professor associat Jordi Gamundi, ha comptat amb la participació presencial de tres ponents relacionats amb la innovació i el màrqueting i d’un convidat sorpresa.
Els ponents convidats pertanyen a empreses destacades del sector agroalimentari: Jordi Torrent, director d’Open Innovation del Grup Damm (sector begudes); Àlex Martínez, director d’Innovació d’Indcresa (sector cacau); i Jeroni Fargas, director de Màrqueting i subdirector general d’Arrossos del Delta-Càmera Coop. Montsià (sector arrossos). A més, ha participat en format vídeo l’humorista i imitador de RAC 1, Oriol Cruz.
L’alumnat ha tingut un paper actiu al llarg de les diferents fases del seminari participant de manera individual i grupal. Aquest seminari ha fomentat l’aprenentatge pràctic i el debat amb els professionals convidats i ha connectat l’alumnat amb el món real de la innovació i el màrqueting en el sector agroalimentari.