Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Història Moderna i Contemporània

Primeres Jornades Bianuals d'innovació i interacció docent del Departament d'Història Moderna i Contemporània

17 maig 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L'edició d'enguany tindrà lloc dimecres 17 de maig, de 9 a 14 h, a la Sala d'actes de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Cartell de les jornades

El Departament d'Història Moderna i Contemporània organitza les Primeres Jornades Bianuals d'innovació i interacció docent del Departament d'Història Moderna i Contemporània. 

L'objectiu general és visualitzar i generar processos d'interacció al voltant de la innovació de la metodologia docent que es porten a terme en el Departament cada dos cursos acadèmics. I, a partir d'aquí, estimular el debat intern i la reflexió en clau del Departament al voltant de la docència en l'àmbit de la Història Moderna i Contemporània; iniciar un diàleg amb el món de l'Ensenyament Secundari i Batxillerat; i desenvolupar una potencial aplicabilitat més enllà del mateix Departament, que sigui viable per al conjunt de la Facultat de Filosofia i Lletres. 

La jornada s'estructurarà en tres taules i una conferència de clausura. A través del següent enllaç podreu consultar el programa de les jornades. 

Dins de