Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Història Moderna i Contemporània

Jornades d'actualització científica i didàctica Dones en lluita, feminismes i canvi social

12 abr. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Les jornades, organitzades pel CEDID, tindran lloc del 5 al 9 de juliol a la Fundació Carles Pi i Sunyer

Cartell de les jornades

Benvolgudes companyes, benvolguts companys:

Ens plau molt informar-vos que hem programat novament la realització de les Jornades d’actualització científica i didàctica Dones en lluita, feminismes i canvi social, que l’any passat vam haver de cancel·lar a causa de la situació general. El temari és molt semblant al proposat el 2020, però, com a novetat, enguany es certificaran 30 hores en comptes de 20, en complementar-se les ponències i els debats -elements sempre presents a les nostres Jornades- amb la realització d’un breu treball que reflecteixi l’aprofitament del curs.  

Les Jornades se celebraran del 5 al 9 de juliol i el nostre propòsit és que siguin en format presencial, amb seu a la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals, entitat coorganitzadora de l’activitat. Tanmateix, tindrem preparat el pas a format virtual si les circumstàncies ho requereixen.  

No cal dir com ens il·lusiona reprendre i poder dur a terme aquesta activitat. En trobareu tots els detalls, incloses les indicacions per a la inscripció, fent clic aquí

Amb els nostres millors desitjos, rebeu una cordial salutació,

Coordinació CEDID

Dins de