Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions

#MEMEnginy23

22 març 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El pròxim 27 d’abril tindrà lloc la novena edició de la MEMEnginy, el congrés tecnològic de l’Escola d’Enginyeria. Torna l’esdeveniment que connecta el món universitari amb el món laboral, des de les 10h del matí fins a les 18h de la tarda.

#MEMEnginy23

Un any més es reuniran alumnes i empreses que conviuran en aquesta jornada. Estaran presents més de 40 empreses com NTT DATA, ACCENTURE, GFT, SIPEARL, PREZERO, Schneider elèctric, AstraZeneca, entre moltes altres. A l’Escola d’Enginyeria hi ha més de 2.500 alumnes estudiant un dels 10 graus que s’imparteixen, alumnes que estan interessats a començar a connectar amb el món laboral com també, a conèixer empreses i crear oportunitats.

 

L’esdeveniment estarà dividit en tres parts: conferències, speed datings i networking. En la primera d’elles podran descobrir les últimes novetats, seguidament tindran l’oportunitat de realitzar entrevistes ràpides 1 to 1 i, per últim, podran fer networking.

 

En el marc de la #MEMEnginy23 s’han elaborat també unes formacions perquè l’alumnat pugui arribar preparat al 27 d’abril. Han estat les següents:

 

  • Dissenya el teu CV de 10.

A càrrec de l’Anna Rosell, el dia 15 de març. Aprendre a elaborar un bon Curriculum vitae que s’adapti al reu perfil.

  • Millora el teu LinkedIn.

A càrrec d’Eva Bermúdez. La primera part el 21 de març i la segona el 28 de març. Crear un bon perfil d’aquesta xarxa per persuadir a qualsevol que el vegi.

  • Elevator Pitch en 1’.

A càrrec d’Anna Rosell, el dia 23 de març. Com presentar-te de manera correcta i efectiva d’una manera ràpida.

 

Per a més informació a les xarxes socials @memenginyuab

Dins de