Últims dies per presentar propostes al Premi CIEU-FUABformació 2017

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) celebra cada any un premi la idea més innovadora per fomentar l'esperit dinàmic i innovador dels estudiants de l'Escola i de la UAB. 

10/11/2017

El CIEU ha convocat el VIII Premi a la idea més emprenedora, dirigit principalment als estudiants de tots els cursos o titulacions de la FUABformació. així com la resta d'estudiants de la UAB.

Els participants, que poden presentar-se en grup o individualment, han d'enviar les seves propostes a través d'aquest formulari de registre i fitxa de participació, abans del 5 de desembre de 2017.

L’entrega de premis serà el dijous 14 de desembre de 2017, a les 19:30 hores, a la Sala Lluís Vives I de l’Hotel Campus UAB.

El premi constarà d'un certificat d'acreditació i una dotació econòmica de 1.500 euros, repartida entre les dues categories que opten al premi:

·        La categoria FUABformació (EUTDH, EPSI i ESAGED)
·        La categoria Resta de la UAB
 

De cada categoria s'escollirà una primera (350 €), segona (250 €) i tercera (150 €) posició.

Per a més informació, consulta les bases o posa't en contacte amb la organització, a través del correu cieu.fuab@uab.cat, o trucant el 663 090 323.

 

Notícies relacionades

Els representants de l’Escola a Maastricht guanyen el 2n premi de l’EMCup2018

Els 4 estudiants de Grau han aconseguit la 2ª posició i guanyen el premi al 'Millor vídeo de presentació’. César Mulet és també guardonat amb el "The best networker". En aquesta 10ª edició, l’Escola ha obtingut el seu millor resultat després de participar en cinc ocasions a la competició europea, on enguany s’hi han presentat un total de 33 escoles.   Llegir més

Ja tenim guanyadora del concurs d'Instagram!

La fotografia guardonada és la d'@ariannn___, de l'Institut de Polinyà. El concurs d'Instagram 'Viu les #PortesObertesUABTurisme' donava la oportunitat als futurs estudiants de l'Escola de guanyar una tablet durant l'assistència a les Jornades de Portes Obertes.  Llegir més

Totes les notícies