Una delegació d'estudiants de la Université de Cergy-Pointose visita l'Escola

Una delegació d'estudiants de la Université de Cergy-Pointose va visitar l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB per conèixer les seves instal·lacions i realitzar activitats acadèmiques.

18/05/2017

Un grup d'estudiants de la Université de Cergy-Pointose, que estudien la Licence professionnelle "Organisation et gestion des systèmes hôteliers et de restauration parcours Direction des services d’hébergement en hôtellerie internationale", va visitar l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB el passat 12 i 13 de maig.

La delegació va rebre una classe de demostració de cuina espanyola impartida pel professor Jean Claude Aranega, i va realitzar, el dia següent, una visita guiada per Barcelona sobre l'aprofitament turístic del patrimoni cultural a càrrec de la Dra. Maria Abril.

 

Notícies relacionades

Els representants de l’Escola a Maastricht guanyen el 2n premi de l’EMCup2018

Els 4 estudiants de Grau han aconseguit la 2ª posició i guanyen el premi al 'Millor vídeo de presentació’. César Mulet és també guardonat amb el "The best networker". En aquesta 10ª edició, l’Escola ha obtingut el seu millor resultat després de participar en cinc ocasions a la competició europea, on enguany s’hi han presentat un total de 33 escoles.   Llegir més

Ja tenim guanyadora del concurs d'Instagram!

La fotografia guardonada és la d'@ariannn___, de l'Institut de Polinyà. El concurs d'Instagram 'Viu les #PortesObertesUABTurisme' donava la oportunitat als futurs estudiants de l'Escola de guanyar una tablet durant l'assistència a les Jornades de Portes Obertes.  Llegir més

Totes les notícies