Una delegació d'estudiants de la Université de Cergy-Pointose visita l'Escola

Una delegació d'estudiants de la Université de Cergy-Pointose va visitar l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB per conèixer les seves instal·lacions i realitzar activitats acadèmiques.

18/05/2017

Un grup d'estudiants de la Université de Cergy-Pointose, que estudien la Licence professionnelle "Organisation et gestion des systèmes hôteliers et de restauration parcours Direction des services d’hébergement en hôtellerie internationale", va visitar l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB el passat 12 i 13 de maig.

La delegació va rebre una classe de demostració de cuina espanyola impartida pel professor Jean Claude Aranega, i va realitzar, el dia següent, una visita guiada per Barcelona sobre l'aprofitament turístic del patrimoni cultural a càrrec de la Dra. Maria Abril.

 

Notícies relacionades

L'estudiant Juan José Astudillo, guanyador de la beca EUTDH-WWI

Juan José Astudillo, de 4rt del Grau en Direcció Hotelera, realitzarà les seves primeres pràctiques internacionals a Tailàndia gràcies a la beca conjunta entre l'Escola i Worldwide Internships. En el seu vídeo-currículum, defensa que serà una bona oportunitat per “aprendre, i millorar personal i professionalment”. Llegir més

Visita d'estudis de Direcció Hotelera a l'Alàbriga Hotel & Home Suites

Estudiants de Direcció Hotelera visiten l'Alàbriga Hotel & Home Suites

En el marc de l'assignatura "Temes de Direcció Hotelera" els estudiants de 4rt curs del Grau van visitar les instal·lacions de l'Alàbriga Hotel & Home Suites, on van conèixer les particularitats i gestió d'aquest establiment de luxe de la Costa Brava, de la mà del seu  Buttler & House Manager, i Graduat de l'Escola, Sergio Gómez. Llegir més

Totes les notícies