Torna la IIª edició del Talent for Tourism (T4T) de Turijobs

Talent for tourism 2018

L’esdeveniment aglutinarà més de 200 congressistes i representants de més de 45 entitats de referència en el sector turístic. El professorat i alumnat de l’Escola disposen d'una tarifa especial en l'entrada com a congressistes.

09/03/2018

La 2ª edició del Talent For Tourism, el congrés de referència del sector turístic organitzat per Turijobs, se celebrarà el proper dilluns 16 d’abril, a l’Hotel NH Collection Costanza 4* de Barcelona. Enguany, la trobada girarà al voltant del lema: “Consumer centricity, l'estratègia definitiva per a tota empresa del sector turístic”.

El Talent For Tourism permetrà unir professionals, empreses i líders d’opinió, amb la finalitat de proporcionar coneixement i contingut de valor sobre el sector, així com analitzar les tendències actuals i innovadores aplicades en diferents àrees de la indústria hotelera i turística.

El congrés reunirà els experts en desenvolupament de costumer centricity Victor Küppers, Antonio Ruiz i Mago More, que oferiran la fórmula per situar als millors clients al centre de negoci amb èxit.

Victor Küppers és expert en negocis i vincula tot èxit empresarial amb el compliment dels desitjos dels seus clients, a través de les relacions humanes. Per altra banda, Antonio Ruiz, expert en Big Data, Neurociència i Màrqueting, donarà les claus per connectar amb el client i saber com captar la seva atenció. I finalment, Mago More, parlarà sobre per què és important deixar més la rendició de comptes i apostar per centrar-se més en el client.

L’Escola de Turisme i Direcció Hotelera, al T4T

Tant el professorat com els estudiants de l’Escola interessats a assistir al congrés Talent for Tourism compten amb un descompte especial en l’entrada com a “congressista” (235€) o “corporate” -3 congressistes- (635€).

Per gaudir d’aquesta tarifa, els interessats s’han de posar en contacte amb T4T mitjançant el correu electrònic t4t@talentfortourism.com, o trucant al telèfon 902 36 64 45.

És la primera edició en què l’Escola participa com a partner del congrés organitzat per Turijobs, empresa que va estar present durant l’última edició del Workshop anual de l’Escola.

L’organització de recursos humans del sector turístic i hoteler, va néixer com a portal digital i ja acumula més de 15 anys d’experiència en el desenvolupament del talent i difusió d’ofertes de feina.

Per a més informació, segueix a @Talent4Tourism, i el hashtag #Talent4tourism. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies