Torna el XXIè Workshop que uneix Universitat i Empresa

L’Escola acollirà la 21a edició del Workshop: trobada Universitat-Empresa, el proper dijous 15 de febrer. Consulta el programa de l’esdeveniment, que aglutina estudiants i representants de les empreses més prestigioses del sector turístic, hoteler i del lleure. 

23/01/2018

L’Escola organitza una nova edició del Workshop per tal de propiciar i facilitar la trobada entre el sector empresarial i la Universitat. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dijous, 15 de febrer, a l’Hotel Campus de la UAB.
 
El Workshop és un esdeveniment clau per establir i desenvolupar contactes adreçats a la inserció, en el món laboral, dels titulats i del futurs professionals del sector i a la realització de les pràctiques en empreses.
 
La jornada, en una franja horària de 9:30 a 14:30 hores, constarà d’un espai d’intercanvi o networking per a professionals i representants d’empresa i estudiants, on podran mantenir un primer encontre amb la companyia i oferir la seva candidatura a processos de preselecció per a possibles vacants laborals o programes d’interships.

La trobada entre alumnes i empresa és oberta a tots els titulats del Centre, els estudiants de segon, tercer i quart curs del Grau en Turisme, els de segon del Grau en Turisme en Anglès i, de segon i tercer del Grau en Direcció Hotelera, així com dels estudiants dels postgraus i màsters que s’imparteixen a l’Escola.
 
En aquest esdeveniment hi són presents els representants de companyies capdavanteres dins el sector turístic i hoteler, com ara grup Melià, Hotusa, AChotels, Hilton, Majestic, Fairmont, Barcelona Turisme o l’Agència Catalana de Turisme.
 
Per a l’assistència, és necessari realitzar una inscripció omplint aquest formulari.
 
Consulta aquí la programació horària dirigida segons el curs de Grau, Màster, Postgrau o alumni. 

 

Notícies relacionades

Els representants de l’Escola a Maastricht guanyen el 2n premi de l’EMCup2018

Els 4 estudiants de Grau han aconseguit la 2ª posició i guanyen el premi al 'Millor vídeo de presentació’. César Mulet és també guardonat amb el "The best networker". En aquesta 10ª edició, l’Escola ha obtingut el seu millor resultat després de participar en cinc ocasions a la competició europea, on enguany s’hi han presentat un total de 33 escoles.   Llegir més

Ja tenim guanyadora del concurs d'Instagram!

La fotografia guardonada és la d'@ariannn___, de l'Institut de Polinyà. El concurs d'Instagram 'Viu les #PortesObertesUABTurisme' donava la oportunitat als futurs estudiants de l'Escola de guanyar una tablet durant l'assistència a les Jornades de Portes Obertes.  Llegir més

Totes les notícies