Torna el XXIè Workshop que uneix Universitat i Empresa

Workshop Turisme 2018

L’Escola acollirà la 21a edició del Workshop: trobada Universitat-Empresa, el proper dijous 15 de febrer. Consulta el programa de l’esdeveniment, que aglutina estudiants i representants de les empreses més prestigioses del sector turístic, hoteler i del lleure. 

23/01/2018

L’Escola organitza una nova edició del Workshop per tal de propiciar i facilitar la trobada entre el sector empresarial i la Universitat. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dijous, 15 de febrer, a l’Hotel Campus de la UAB.
 
El Workshop és un esdeveniment clau per establir i desenvolupar contactes adreçats a la inserció, en el món laboral, dels titulats i del futurs professionals del sector i a la realització de les pràctiques en empreses.
 
La jornada, en una franja horària de 9:30 a 14:30 hores, constarà d’un espai d’intercanvi o networking per a professionals i representants d’empresa i estudiants, on podran mantenir un primer encontre amb la companyia i oferir la seva candidatura a processos de preselecció per a possibles vacants laborals o programes d’interships.

La trobada entre alumnes i empresa és oberta a tots els titulats del Centre, els estudiants de segon, tercer i quart curs del Grau en Turisme, els de segon del Grau en Turisme en Anglès i, de segon i tercer del Grau en Direcció Hotelera, així com dels estudiants dels postgraus i màsters que s’imparteixen a l’Escola.
 
En aquest esdeveniment hi són presents els representants de companyies capdavanteres dins el sector turístic i hoteler, com ara grup Melià, Hotusa, AChotels, Hilton, Majestic, Fairmont, Barcelona Turisme o l’Agència Catalana de Turisme.
 
Per a l’assistència, és necessari realitzar una inscripció omplint aquest formulari.
 
Consulta aquí la programació horària dirigida segons el curs de Grau, Màster, Postgrau o alumni. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies