"Si es vol, amb aquestes experiències es pot aprendre molt"

L’Òscar Montes és estudiant del Grau de Turisme des de l’any 2015. Ara, ja fa tres mesos que es troba fent unes pràctiques internacionals a Venècia. Des del JW Marriot Resort & Goco Spa Venice, ens explica la seva experiència.

24/07/2017

Situat en una illa idíl·lica de la ciutat de Venècia, el JW Marriot Resort & Goco Spa Venice és un punt de trobada d’ex-alumnes i estudiants de l’Escola on aprendre i créixer professionalment. Des d'aquest establiment especialitzat en el turisme de luxe i la gestió d’esdeveniments, l’Óscar Montes ens respon a unes preguntes sobre com els idiomes i la curiositat poden portar a fer pràctiques internacionals en destins com aquest.
 

•  En quin hotel i departament estàs fent les pràctiques?


Estic al JW Marriot Resort & Goco Spa Venice. Quan vaig arribar el passat mes de maig, vaig començar al departament de Bellstaff, però dos mesos després em vaig canviar al servei de Spa, on estic com a recepcionista i com a Spa attendant.

•  Com vas aconseguir contactar amb aquest establiment?


Va ser la universitat qui em va oferir aquesta oferta de pràctiques, i ràpidament vaig dir que sí. A partir d’aquí, el procés de selecció ja va seguir a través d’Hosco i també a la pàgina web de Marriott.

•  Per què et vas decidir per aquest hotel situat a la ciutat italiana deVenècia?


Em vaig decantar per Venècia perquè volia anar a Itàlia i, a més a més, perquè és on estic continuant els meus estudis paral·lelament amb una estada d'Erasmus. Es tracta d’un hotel situat a una illa privada de Venècia, a la Isola delle Rose i fa molt poc que va començar la seva activitat, l’any 2015.

•  Quina va ser la teva principal por abans de començar les pràctiques?


Sincerament, la por que tenia era que les pràctiques o l'estada no fos tan productiva com el que m'esperava. És a dir, em feia por no arribar a aprendre tot el que volia. Ara, per sort, al Spa estic aprenent moltíssim amb una visió molt ample sobre com gestionar un espai de luxe.


·       Com és l’ambient de treball? Quina és l’actitud dels teus companys envers els alumnes en pràctiques?

Als dos departaments hi ha gent fantàstica i amb ganes d'ensenyar coses noves als trainees. Realment, considero que he tingut molta sort amb els companys i també amb els meus managers directes.

•  Què és el que més t’està agradant de les pràctiques?


Tota la gent que estic coneixent, els coneixements que estic adquirint, el fet que estic millorant el meu italià... A més, aquesta experiència en un hotel com el JW Marriot Resort & Goco Spa Venice fa que no pari de trobar nous departaments i noves coses que voldria provar en un futur i conèixer més a fons.

•  Què diries per motivar als teus companys a decidir-se per fer pràctiques internacionals?


Els hi diria que realment és una experiència única, va molt bé per sortir de la rutina. Crec que si una persona realment vol, d’aquestes experiències n’aprens moltíssim.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies