Visita d'empreses especialitzades en pràctiques internacionals

Xerrades sobre pràctiques internacionals

Els estudiants de 3r i 4t curs dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera podran conèixer les ofertes de pràctiques internacionals de la mà de les empreses especialitzades HRC International i BSG Hospitality Interns.

05/10/2017

L'Àrea coordinadora de pràctiques internacionals, a càrrec de Gemma Sagué, organitza una visita d'empreses especialitzades en pràctiques en el sector turístic. Les sessions, organitzades per aquest dimecres 25 d'octubre, a les 14 i a les 14:45 hores respectivament, es faran a l'aula 142.

Les empreses HRC International i BSG Hospitality Interns, especialitzades en donar el servei de gestió administrativa de visats i de recerca de pràctiques, donaran a conèixer les seves ofertes, principalment als Estats Units, i a altres països, als estudiants de l'Escola.

HRC Internacional és una empresa intermediària entre companyies i treballadors per tal d'oferir experiències laborals i formatives a nivell internacional. Amb seus a Europa, Xina, Amèrica i Austràlia, HRC Internacional fomenta el que anomenen l'esquema HRC 360º, una xarxa d'ex beneficiaris que ara compten amb l'empresa per fomentar l'ocupació a altres.

Per la seva part, BSG Hospitality Interns neix l'any 2008 a Palm Beach (Florida) per ubicar a estudiants europeus en l'àmbit del turisme i hoteleria a clubs privats, hotels i ressorts al llarg de la costa est dels Estats Units, com una oportunitat personal i formativa.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies