Prop de 3.000 estudiants majors de 25 i 45 anys realitzen les PAU

El dia 22 d'abril, els estudiants majors de 25 realitzaran la fase general de les Proves d'Accés a la Universitat i, el proper dia 29, la fase específica.

21/04/2017

Les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) reuneixen els dies 22 i 29 d'abril a prop de 3.000 estudiants majors de 25 i 45 anys.

Dissabte 22 d'abril, els estudiants majors de 25 anys fan la fase general de les PAU, que consisteix en comentari de text, llengua catalana, llengua castellana i llengua estrangera. Ja el proper dissabte 29 d'abril, serà el dia de la fase específica, on els estudiants s'examinen de dues matèries vinculades a l'opció d'accés.

Els majors de 45 anys, en canvi, s'examinen només dissabte 22 d'abril, quan s'examinaran de tres proves: comentari de text, llengua catalana i llengua castellana.

La convocatòria ordinària tindrà lloc els propers dies 13, 14 i 15 de juny.

 

Notícies relacionades

L'estudiant Juan José Astudillo, guanyador de la beca EUTDH-WWI

Juan José Astudillo, de 4rt del Grau en Direcció Hotelera, realitzarà les seves primeres pràctiques internacionals a Tailàndia gràcies a la beca conjunta entre l'Escola i Worldwide Internships. En el seu vídeo-currículum, defensa que serà una bona oportunitat per “aprendre, i millorar personal i professionalment”. Llegir més

Visita d'estudis de Direcció Hotelera a l'Alàbriga Hotel & Home Suites

Estudiants de Direcció Hotelera visiten l'Alàbriga Hotel & Home Suites

En el marc de l'assignatura "Temes de Direcció Hotelera" els estudiants de 4rt curs del Grau van visitar les instal·lacions de l'Alàbriga Hotel & Home Suites, on van conèixer les particularitats i gestió d'aquest establiment de luxe de la Costa Brava, de la mà del seu  Buttler & House Manager, i Graduat de l'Escola, Sergio Gómez. Llegir més

Totes les notícies