La University of California Riverside ha presentat el seu programa de mobilitat

Kennedy ha donat a conèixer una gran gamma de possibilitats, que permeten l'adequació dels programes a les necessitats i preferències dels estudiants.

15/02/2017

Kathleen Kennedy ha realitzat dues sessions per mostrar les variades opcions que presenta el seu programa de mobilitat a Califòrnia: la primera pels estudiants de 4t de Direcció Hotelera i Turisme, i la segona pels estudiants de 2n i 3r de les mateixes titulacions.

El seu programa, establert amb un conveni entre l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera i  la University of California Riverside, inclou diverses opcions, segons el nivell d'anglès que es disposi i dels cursos universitaris que s'hagin superat. Els cursos que Kathleen aconsella per aquells estudiants amb un domini d'anglès menor són els programes intensius per aprendre la llengua, atès que és una de les bases per entrar dins la University of California Riverside.

Per a aquells estudiants més avançats, hi ha uns programes d'especialització dins dels graus universitaris que permeten obtenir certificats professionals. Alguns dels més coneguts són: direcció hotelera, turisme d'esdeveniments, màrqueting digital, màrqueting d'esports, emprenedoria, direcció de negocis...

Els estudiants que vulguin realitzar una estada a Califòrnia amb una durada major, poden obtenir un diploma de postgraduat amb alguns dels màsters que ofereix la Universitat. O bé, cursant un programa de tres trimestres, en els quals: s'ensenyen els fonaments de la direcció, l'estudiant s'especialitza en un camp, i es realitzen unes pràctiques professionals.

Finalment, la darrera opció és l'University Credit Program (UCP), en què els estudiants amb una base sòlida d'anglès escullen quants crèdits volen cursar i en quines assignatures.

Els estudiants interessats en el programa de Kathleen Kennedy han d'enviar el seu currículum al següent correu tan aviat com els sigui possible. Poden obtenir més informació sobre aquest programa en el seguent enllaç
D'altra banda, es podrà optar al programa de mobilitat que va presentar Rasheeda Butler fins al 28 de febrer. Si en voleu conèixer els detalls, consulteu el seu programa.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies