La UAB, entre les 100 millors del món en diverses disciplines

THE by subject

La Universitat Autònoma de Barcelona ocupa la posició 92 del món en el rànquing Times Higher Education en l’àmbit d’Economia i Empresa, i la posició 96 en Arts i Humanitats.

09/10/2017

Times Higher Education World University Rankings ha fet públics els resultats del rànquing per àmbits Times Higher Education Subject Rankings 2018. La UAB ocupa la posició 92 del món en l’àmbit d’Economia i Empresa, la 96 en Arts i Humanitats,  i està entre les 150 millors universitats en l’àmbit de les Ciències Socials.
 
El rànquing, que en l’edició general publicada el darrer més de setembre va situar la UAB en la posició 147 del món, destaca la qualitat de la recerca de la UAB, mesurada a partir de l’impacte dels articles científics, amb 89,5 punts sobre 100.
 
Per a l’avaluació global, el rànquing utilitza 13 indicadors de rendiment calibrats per oferir comparacions equilibrades i comprensibles. El Times Higher Education World University Rankings és una de les classificacions mundials més prestigioses. Les dades són recollides, analitzades i verificades pel proveïdor global de dades SCOPUS d'Elsevier.
 
Més informació:
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/by-subject

 

Notícies relacionades

Totes les notícies