La UAB celebra els International Welcome Days per als estudiants de mobilitat

International Students Welcome Days

Un munt d'activitats, tallers i xerrades formen part de la programació dels International Students Welcome Days per donar la benvinguda als estudiants de mobilitat internacional que acull la UAB durant el curs acadèmic 2017-2018.

12/09/2017

La Universitat Autònoma de Barcelona organitza una nova edició dels International Students Welcome Days per donar la benvinguda i acolliment als estudiants de mobilitat internacional que passaran un semestre o el curs sencer en el campus.

Les jornades es celebren del 12 al 16 de setembre, amb un seguit d'activitats, tallers i xerrades per facilitar-los la seva integració en la comunitat universitària, i donar-los-hi a conèixer alguns dels col·lectius d'estudiants de la UAB. També hi ha previst un dinar internacional per compartir menjars típics dels llocs d'origen dels estudiants.

Aquest és el programa d'activitats:

Dimarts 12

12.00h  Fira de col·lectius i serveis de la UAB. Més informació.
13.00h Benvinguda als estudiants internacionals al cine de la UAB.

Dimecres 13

11.00h Xerrada: Com fer de voluntari/a a la UAB?, a càrrec de la Fundació Autònoma Solidària, a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats. Més informació i inscripcions.
13.00h Dinar Internacional. Davant del Centre de Recursos per a Col·lectius. Més informació.
15.00h Activitats del Tàndem. Sala Annexa Hotel d’Entitats.

Dijous 14

12.00h Català des de Zero, a càrrec del Servei de Llengües. Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats. Més informació i inscripcions.
13.00h Assaig obert de la Colla Castellera de Ganàpies UAB. Plaça Cívica.
15.00h Presentació ESN (Erasmus Student Network) a la Sala Cinema de la UAB.
 
Divendres 15

11:00h Coneix el Protocol d'actuació en cas d'agressió sexual de la UAB. A càrrec de l’Observatori per a la Igualtat. Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats. Més informació i inscripció.
13:00h Coneix les activitats culturals de la UAB. A càrrec de Cultura en viu. A la Sala Teatre de la UAB. Més informació i inscripció.

Dissabte 16
 
12.00h Passejada per Barcelona i pícnic a la Ciutadella.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies