La formació de juristes a Europa, a càrrec de la Sra. Catalina Garay

Catalina Garay

La formació de juristes a Europa, a càrrec de la Sra. Catalina Garay Chamizo, presidenta de la DAV-Spanien, Associació d'Advocats Alemanys per a Espanya i Vicepresidenta de la Comissió de Dret Internacional Econòmic del Col·legi d'Advocats de Berlín, a la Saló de Graus de la Universitat Autònoma de Barcelona, el 5 d'octubre de 2017, a 18 h.

21/09/2017

Catalina Garay Chamizo és la sòcia fundadora del primer bufet d’advocats espanyol - alemany a Berlín, creat a l’any 2000, després d'haver exercit com a docent durant més de deu anys en diferents universitats alemanyes: la Universitat Humbolt de Berlín, la Universitat de Leipzig, la Universitat Bremen, la Universitat de Rostock, la Universitat de Dresden i la Universitat Europea Viadrina de Frankfurt Oder on va donar classes en les àrees de Dret Internacional Privat, Dret Processal i Dret Civil.

Temps enrere va compaginar durant quatre anys treball i estudis a la Harvard University, Cambridge, entre els quals es pot destacar la seva col·laboració com a assistent d'investigació per als catedràtics de la Harvard Law School Cambridge, Deflet Vagts i Philipp Heymann. Després va treballar com a assistent al Parlament Europeu d'Estrasburg.

Des de l’any 1994 està en actiu com a advocada a Alemanya i des del juny del 2011 és la Presidenta de l'Associació d'Advocats Alemanys a Espanya – DAV Spanien

Des de l'any 2014 és la vicepresidenta de la Comissió de Dret Econòmic Internacional del Col·legi d'Advocats de Berlin i des del juny del 2015 Àrbitra en la Cort d'Arbitratge de ICASV-Bilbao.

L'any 2015 va tenir l’honor de ser nominada a la Sala 1. del Tribunal Suprem.

 

Notícies relacionades

SummerSchool2018

La "UAB Barcelona Summer School" comença dilluns

El dilluns, 25 de juny, comença la UAB Barcelona Summer School, la 3a edició de l’escola d’estiu internacional que enguany s'obre a l'alumnat UAB. El 75% dels incrits són internacionals. Té lloc del 25 de juny al 13 de juliol, i del 16 de juliol al 3 d'agost. Llegir més

Totes les notícies