La Dra. Judith Gifreu ha estat nomenada Directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya

Judith Gifreu

El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts, 17 de juliol, el nomenament de Judith Gifreu i Font com a Directora de l'Agència de l’Habitatge de Catalunya.

23/07/2018

El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts, 17 de juliol, el nomenament de Judith Gifreu i Font com a Directora de l'Agència de l’Habitatge de Catalunya. La Dra. Gifreu és professora titular de Dret administratiu i membre de l’equip deganal de la Facultat de Dret de la UAB, en qualitat de coordinadora de les Pràctiques Externes de Dret i ADE+Dret. Ha realitzat estades de recerca en diverses universitats estrangeres, entre les quals: UCL-Universitat de Londres, l’Institut de Federalisme de la Universitat de Fribourg (Suissa), la Facultat de Ciències Polítiques de la Universitat de Pàdua i la Universitat de Califòrnia-Berkeley. És Directora de la Càtedra Enric Prat de la Riba d'Estudis Jurídics Locals de la UAB i Presidenta de la Comissió de Control de les Consultes Populars no Referendàries, a proposta del Parlament de Catalunya. És investigadora del Centre d'Estudis de Dret Ambiental (CEDAT) de la URV i membre del grup de Recerca "Territori, Ciutadania i Sostenibilitat". També ha estat vocal de la Comissió de Política Territorial i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat, de la Comissió Sectorial d'Ordenació de la Taula de Turisme i del Jurat d´Expropiació de Catalunya, i així mateix és representant permanent de l'Associació Espanyola de Dret Urbanístic en l'Associació Internacional de Dret Urbanístic (AIDRU). És autora de nombroses publicacions, especialment en matèria de dret urbanístic, habitatge i organització i competències locals. Membre del Jurat del Premi Argó i del Centre d'Estudis i de Recerca Dones i Drets de la UAB.

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Nota de l’Equip de Govern de la UAB

Davant la sentència que estima la demanda interposada per Joves Societat Civil Catalana, l’Equip de Govern acata la resolució judicial que ordena la inscripció de JSCC-UAB al directori de col·lectius de la UAB i alhora expressa un total desacord amb la sentència quan declara que la Universitat ha vulnerat drets fonamentals. Llegir més

Totes les notícies