L'Autònoma promou bons hàbits de vida amb una nova edició de la Setmana Saludable i Sostenible

Imatge de la Setmana Saludable i Sostenible

La Setmana Saludable i Sostenible té l'objectiu de promoure uns hàbits i estils de vida saludables i conscienciar a la comunitat universitària sobre la importància de la reducció de l'emissió de gasos.

21/03/2017

La Universitat Autònoma de Barcelona acull una nova edició del Campus Saludable i Sostenible amb una àmplia varietat d'activitats que tindran lloc al campus durant la setmana del 24 al 28 d'abril.

El programa de la UAB Campus Saludable 2017 consisteix en una sèrie d'activitats diverses com la xerrada "El malbaratament alimentari", a càrrec de l'Iris-Caterina Schneider Pérez, que es realitzarà dilluns 24 a la Facultat de Ciències; la "Caminada a Sabadell: coves de Sant Oleguer, pou de glaç i parc fluvial del riu Ripoll", que es durà a terme dimarts 25; el torneig de pàdel que es realitzarà dimecres 26 al SAF; i les food trucks saludables i sostenibles, que es trobaran dijous 27 a l'Eix Central.

La Setmana Saludable i Sostenible té, d'una banda, l'objectiu d'impulsar una millor salut de la comunitat universitària, mitjançant la promoció d'hàbits i estils de vida saludables. De l'altre, conscienciar de la importància de disminuir les emissions globals de gasos d'efecte hivernacle.

Per més informació sobre el programa d'aquesta setmana, podeu visitar el Blog del Campus Saludable i Sostenible.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies