L’Escola, a la reunió del Subcomitè 1 del CTN50 a Madrid

representació de l'escola al subcomitè 1 CNT 50 Madrid

El passat 23 d’abril, l’Escola va participar en una de les dues reunions anuals del Subcomitè 1 del Comitè Tècnic Nacional 50 (CTN50/SC1), de l’Associació Espanyola de Normalització UNE, a Madrid. Un dels motius principals de la trobada era debatre les noves normes internacionals de gestió documental, que es debatran aquest maig a Lisboa.

07/05/2018

L’Escola va participar en una de les dues reunions anuals del Subcomitè 1 del Comitè Tècnic Nacional 50 (CTN50/SC1), de l’Associació Espanyola de Normalització UNE, celebrada el passat dilluns 23 d’abril a les seves oficines de Madrid.
 
Aquest subcomitè és el mirall del subcomitè internacional 11 del Comitè Tècnic internacional de l’organització ISO (TC46/SC11). L’Escola, sota la representació d’Anahí Casadesús de Mingo, coordinadora de titulació, forma part d’aquest subcomitè on s’hi agrupen representants de diferents organitzacions, públiques i privades, que treballen en arxius i gestió de documents.
 
A la reunió es va debatre sobre l’actualització de diferents normes internacionals de gestió documental, les més importants de les quals són les ISO 30300, les ISO 16175, part 1 i part 2. Es tracta de normes fonamentals per a la professió i el procés de revisió que s’està duent a terme és molt exhaustiu.
 
L’objectiu és aconseguir el consens internacional en els canvis proposats, cosa que es debatrà a la propera reunió internacional del TC46/SC11 el proper mes de maig, a Lisboa, on Anahí Casadesús de Mingo també hi assistirà dins la delegació espanyola.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies