L’Agència Catalana de Turisme convoca 9 beques per donar suport a les Oficines de Promoció Turística

L’Agència ha convocat 9 beques per realitzar pràctiques de gairebé un any de durada a les seves Oficines de Promoció de la marca Catalunya a destinacions com Frankfurt, París, Brussel·les, Londres o Nova York. El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 15 de setembre.

08/08/2017

L’Agència Catalana de Turisme (ATC) ha convocat la 20a edició de les beques per fer pràctiques a 7 de les seves Oficines de Promoció Turística d’arreu del món. L’objectiu de les beques és facilitar als titulats universitaris una experiència de gairebé un any que ajudi a desenvolupar les seves carreres professionals.
 
Les persones beneficiàries hauran de reunir els requisits següents:

•  Tenir en disposició una titulació universitària oficial de grau mitjà o superior (diplomatura, llicenciatura o grau) o estar en condicions d’obtenir-la durant el període de lliurament de sol·licituds.
•  Tenir nacionalitat d’un país de la Unió Europea i estar empadronat a Catalunya un mínim de dos anys.
•  Tenir nivell de suficiència de català, coneixement de castellà i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació.
•  No tenir més de 30 anys

Les beques compten amb 2 places per al centre de promoció de la marca Catalunya a Frankfurt, 2 per al de París, 1 per al de Brussel·les, 1 per al de Madrid, 1 per al de Londres, 1 per al de Milà i 1 per al de Nova York.

Els processos de selecció consisteixen, entre altres aspectes, el compliment dels requisits i tenir experiència o coneixements relacionats amb l’economia i el sector turístic de Catalunya, que s'hauran de demostrar en una prova escrita.
 
A més, les persones que vulguin accedir a la beca hauran de superar una entrevista personal, la resolució d’un cas pràctic i la realització d’un vídeo-currículum. També es valorarà el domini d’altres idiomes.
 
El termini per presentar la sol·licitud és el 15 de setembre i es pot fer telemàticament a través de Tràmits gencat.

Per a més informació sobre les places de la convocatòria, consulteu les bases o el web de l'ACT.

 

Notícies relacionades

Xerrada sobre el programa de pràctiques de RMC Asia

RMC Asia presenta les seves oportunitats de pràctiques al sud-est asiàtic

Mike Roberge, Recruiting Young Professionals of the Hospitality Industry de RMC Asia, va a donar a conèixer el programa '4 my future' als estudiants d'últim curs de Grau i a titulats, on poden realitzar pràctiques professionals en hotels i resorts de prestigioses cadenes hoteleres a diverses destinacions del sud-est asiàtic, com Tailàndia o Indonèsia. Llegir més

Totes les notícies