Estudiants de Turisme viatgen a Xina per realitzar un intercanvi cultural

Un grup d'estudiants del Grau en Turisme de la UAB, que cursen l'idioma xinès, va visitar el país asiàtic, fa unes setmanes, per realitzar un intercanvi cultural amb estudiants autòctons de les més prestigioses universitats.

15/05/2017

Una delegació d'estudiants del Grau en Turisme de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB va viatjar a Xina durant deu dies per realitzar un intercanvi cultural amb estudiants del país asiàtic.

Els estudiants catalans van visitar Universitats i Colleges de les ciutats de Guangzhou, Nanjing, Shanghai i Hangzhou i van compartir activitats i experiències amb universitaris, principalment, d'estudis hispànics i turístics, que estaven interessats a venir a Barcelona a fer un màster.

El grup d'estudiants de l'Escola estava format per Núria Albuquerque, Núria Burull, Marta Cintas, Enric Garcia, Marina Garcia i Maria Morcego, i anaven acompanyats per la professora de xinès Kai Li Shan. Els participants del viatge van tornar molt satisfets d'aquesta experiència.

Aquest és el segon any que s'ha portat a terme aquest intercanvi cultural a Xina.

 

Notícies relacionades

Nova Guia de l'Estudiant de Grau

L’Escola posa a disposició la Guia de l’Estudiant, una eina pràctica i multiplataforma per a l’alumnat de Grau on poder accedir a informació bàsica i d’utilitat, d’una manera més fàcil i còmode. Podreu trobar-hi informació com els horaris, calendaris d’exàmens, beques, serveis de la universitat o pràctiques. Llegir més

Totes les notícies