Estudiants de la UAB, al Campionat Mundial de Debat de Xile

Gorka y Anna, estudiants de la Facultat de Dret

Anna Vilà i Gorka Samaniego, membres del Grup d’Argumentació i Debat de la Facultat de Dret, tornaran a representar la UAB en el Mundial de Debat de Xile que tindrà lloc del 16 al 23 de juliol a la Universitat Pontifícia de Valparaíso.

21/06/2018

La UAB tornarà a participar en el Campionat Mundial de Debat Universitari en Espanyol (CMUDE) que tindrà lloc, enguany, entre els dies 16 i 23 de juliol a la Universitat Pontifícia de Valparaíso, a Xile.

La UAB estarà representada per diversos membres del Grup d'Argumentació i Debat de la Facultat de Dret. Gorka Samaniego (alumne de Dret i Ciències Polítiques) i Anna Vilà (alumna de Dret + Droit), conformaran la parella que participarà i representarà la UAB en el mundial, mentre que Guillem Gabriel (estudiant de dret) i Margarita Bonet (professora titular de Dret Penal), assistiran com a jutges internacionals.
 
La modalitat de debat es basa en el sistema Parlamentari Britànic (BP per les seves sigles en anglès), en què quatre parelles debaten sobre un tema anunciat - juntament amb la posició que els tocarà defensar - 15 minuts abans de l'inici del debat.

Samaniego i Vilà han estat estat dues vegades subcampions nacionals de debat i en Samaniego ha rebut el premi a millor orador nacional i Vilà, en dues ocasions, el premi a millor oradora novella (aquells que porten menys d'un any debatent).

Per la seva banda, Gabriel, també orador, i ara jutge, té experiència jutjant rondes classificatòries i semifinals de tornejos nacionals de debat i la Margarita Bonet té àmplia experiència com a jutgessa tant en el circuit nacional com internacional.
 
Gorka Samaniego i Anna Vilà tenen previst debatre en dos tornejos previs que els servirà per preparar la seva intervenció al CMUDE: en un torneig a la Universitat Autònoma de Madrid i, ja a Xile, al PreCMUDE.

 

Notícies relacionades

Campus de la UAB

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost, els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. A més, fins al 2 de setembre hi haurà afectacions al servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès: no hi haurà servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia ni entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia Llegir més

Totes les notícies