Els Internship Supporters assessoren als estudiants de pràctiques nacionals i internacionals

Internship Supporters

Estudiants dels últims cursos dels graus i titulats de l'Escola formen part dels Internship Supporters, per assessorar els estudiants que inicien les seves pràctiques nacionals i internacionals.

06/06/2017

Des de la Coordinació de les Pràctiques Internacionals de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB s'ha creat la figura de l'Internship Supporter per motivar i assessorar als estudiants que desitgin realitzar estades de pràctiques a fora de Catalunya i a l'estranger.

Els Internship Supporters són estudiants d'últims anys de grau, i també graduats del centre, que ofereixen el seu suport i experiència de pràctiques i laboral, per ajudar a resoldre dubtes als estudiants que en breu iniciaran el seu primer aprenentatge professional en un entorn real dins del sector hoteler i turístic... També els aconsellen en temes logístics a l'hora d'arribar i adaptar-se a la nova destinació on es realitza el període de pràctiques, o en altres aspectes vinculats amb la seva estada i la seva formació pràctica.

L'ajuda que faciliten els Internship Supporters és un valor afegit per als estudiants per poder-se decidir a l'hora d'escollir una destinació o cadena hotelera per dur a terme les seves pràctiques, ja que reben informació de primera mà de companys que prèviament han viscut una experiència similar.

Per rebre el suport dels Internship Supporters, cal que us poseu amb contacte amb la Coordinadora de Pràctiques, la professora Melissa Torres a través del seu e-mail: melissa.torres@uab.cat

Una eina de seguiment de les experiències dels Internship Supporters és l'instagram titulat @enjoyourexperience, gestionat pels propis estudiants, on freqüentment es van publicant entrades per comentar aspectes destacats de les seves estades de pràctiques i laborals.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies