Els graus de la Facultat de Dret consoliden la tendència a la pujada a les notes de tall

14/07/2017

Els graus de la Facultat de Dret de la UAB consoliden la pujada de notes de tall als seus estudis als darrers anys, fet que ens situa com a referent en els estudis jurídics a les universitats públiques catalanes i espanyoles.

Entre les 10 titulacions més sol·licitades en primera preferència a la UAB, el Grau de Dret ha estat una d’elles i ha pujat la nota a 8.04, i es confirma la tendència a l’alça en la nota de tall d’aquests estudis.

El doble grau Criminologia + Dret i el doble Grau de Ciència Política + Dret es situen entre les 22 titulacions de la UAB que han assolit nota d’accés per sobre dels 10 punts (10.37 i 10.30, respectivament). El grau de Criminologia té la nota de tall més alta de les universitats catalanes (8.45).

El Grau de Relacions Laborals i el Doble Grau Dret + Relacions Laborals de la UAB tenen la nota de tall més alta del sistema universitari català i també espanyol (6.42 i 8.92, respectivament).

La UAB posa a disposició dels nous estudiants el web sobre matrícula amb informació sobre la documentació, els horaris, el sistema de pagament i altres aspectes del procés.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies