Els Alumni Premium UAB tenen un 10% de descompte en Màsters Oficials i Postgraus de l'Escola

Els Alumni Premium UAB tenen un 10% de descompte en Màsters i Postgraus

El descompte va orientat a ampliar el desenvolupament professional dels membres de la comunitat universitària que s'han registrat com a Alumni Premium UAB, en diferents àmbits com l'organització d'esdeveniments, la gestió hotelera o l'ecoturisme. Si encara no ets membre Alumni Premium, descobreix com fer-ho aquí.

20/07/2018

Amb l’objectiu de fomentar la formació continuada al llarg de la vida de la xarxa de titulats de la universitat, a partir del curs 2018-2019, els Alumni Premium ja es poden beneficiar d’un 10% de descompte en diferents màsters oficials i propis, i en alguns postgraus de la UAB.

En el cas dels alumni UAB, registrats com a membres Alumni Premium, i interessats en l'àmbit del turisme i l'hoteleria, aquests gaudiran d'un 10% de descompte en els següents màsters i postgraus de l'Escola:

  • El Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments forma els professionals qualificats del sector dels esdeveniments en el seu més ampli espectre, tot conjugant el rigor universitari amb l'experiència de destacats professionals d'aquest àmbit. El màster s'iniciarà a l'octubre de 2018.
  • El Màster Oficial en Gestió d'Empreses Hoteleres té l'objectiu de formar professionals polivalents, flexibles i amb coneixements d'operativa hotelera i de management corporatiu avançat. Aquesta formació començarà a l'octubre de 2018.
  • El Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura és una especialització que dóna resposta a la necessitat creixent de formar professionals que creïn i gestionin productes ecoturístics, ique sàpiguen afrontar el repte d'oferir productes i serveis d'alta qualitat i amb garanties d'èxit. També prepara a aquells professionals de l'àmbit turístic i de les ciències a especialitzar-se en l'àmbit del guiatge de natura. El postgrau s'iniciarà al novembre de 2018.

Consulta les condicions per registrarse com a Alumni Premium, i gaudir d'aquests descomptes i altres serveis.

Més informació sobre els descomptes en postgraus i màsters de la UAB pels Alumni Premium.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies