El 'Lluritu', escollit el 3r millor restaurant obert a Barcelona al 2017

El 'Lluritu' restaurant
Foto: 'El Periódico'

El restaurant 'Lluritu', especialitzat en marisqueria i cuina innovadora i moderna, ha estat escollit el 3r millor restaurant obert a Barcelona durant el passat 2017, pels lectors de 'El Periódico', en una enquesta amb més de 18.000 vots.

16/01/2018

Durant el mes de desembre es va realitzar una votació popular entre els lectors de 'El Periódico' per establir els millors restaurants de Barcelona que havien obert les seves portes durant el 2017.

Entre els deu establiments preseleccionats pel crític gastronòmic Pau Arenós, hi figurava el restaurant 'Lluritu' gestionat pel professor de 'Direcció Comercial Internacional' de l'Escola, Gerard Belenes, juntament amb els seus socis Pau Roca i Pol Puigventós. Els resultats finals de les votacions, van posicionar aquest restaurant en el 3r lloc del rànquing, per sota dels restaurants 'Casa Leopoldo' i 'Bicnic', primer i segon respectivament, després d'una participació de més de 18.000 vots emesos pels lectors del diari.

El 'Lluritu', situat al barri de Gràcia, és una marisqueria 'desenfadada', de cuina moderna i informal, que pretén captar sobretot a un públic jove, oferint una carta de productes del mar de qualitat, on tenen cabuda el peix cru, tebi, a la planxa i brasa, i on el fregit hi té poca presència. Javier Caballero, és el xef de l'establiment.

Altres mitjans de comunicació com 'El País' també han elogiat la proposta culinària d'aquest nou restaurant barceloní.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies