Arriba el 3r Congrés Barcelona Tourism Summit al CaixaFòrum

Imatge de l'acte de Barcelona Summit Tourism

El Barcelona Tourism Summit és un congrés sobre innovació del turisme que s'adreça a estudiants i a emprenedors i professionals del sector.

19/04/2017

El proper divendres 21 d'abril es celebra al CaixaFòrum Barcelona la tercera edició del Barcelona Tourism Summit, un congrés organitzat per BCN Moments que es presenta com a espai d'innovació i coneixement del sector turístic.

L'acte s'adreça a estudiants, professionals del sector i emprenedors i comptarà amb la participació d'empreses importants, com Ferrari Land, Airhopping i WanUp.

Les inscripcions estan obertes. Les places són limitades i els estudiants dels Graus de Turisme, Turisme en anglès i Direcció Hotelera poden assistir de forma gratuïta.

El congrés es celebra dins el marc de B-Travel, una fira que acollirà empreses que cerquen professionals del sector: guies turístics/ques, gestors/es de viatges, cambrers/es, caps de cuina i coordinadors/es de turisme esportiu, entre altres. Aquells interessats poden consultar les diferents ofertes de feina i adjuntar el curriculum vitae.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies