Afectacions al servei de FGC fins al mes de setembre

Estació UAB FGC

Amb motiu d’unes obres que s’estan duent a terme a Sabadell, hi ha previstos talls del servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès fins al mes de setembre: no hi ha servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia ni entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia. S'ha posat en funcionament un servei de transport alternatiu que permetrà arribar al campus de la UAB.

19/07/2018

Fins al mes de setembre, hi ha previstos talls del servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès amb motiu de les obres que s'estan realitzant als barris de Can Feu i Gràcia de Sabadell. S'ha posat en funcionament un servei de transport alternatiu, que permetrà arribar al campus de la UAB.

Les afectacions que es produiran són les següents:

- Del 25 de juny al 10 de setembre, no hi ha servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia. Es posa en funcionament un servei de bus entre les dues estacions afectades pel tall. També hi haurà un servei de tren llançadora entre Can Feu/Gràcia i Sabadell Parc del Nord, que funcionarà amb l'horari següent. Cal tenir en compte que el primer tren llançadora del matí des de Sabadell Parc del Nord a Can Feu/Gràcia, no enllaçarà amb el primer tren amb sortida de Sant Quirze amb destinació Pl. Catalunya.

- Del 13 d'agost al 2 de setembre, el tall es produirà entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia.  Hi haurà un servei de bus substitutori entre les estacions afectades pel tall.

Les vigílies de dissabte i festiu, el darrer bus substitutori que sortirà de Can Feu/Gràcia seguirà trajecte fins a Plaça Catalunya per tal d’assegurar la connexió amb Barcelona.

La resta de circulacions de la línia Barcelona-Vallès es realitzaran amb normalitat.
 
Més informació: www.fgc.cat

 

Notícies relacionades

Totes les notícies