FAS > Voluntariat > Sumar-se > Formulari voluntariat 2018-2019

Informació voluntariat

Fundació Autònoma Solidària

 
Formulari per a sol·licitar informació dels programes de voluntariat universitari
 
Nom: *    
Cognoms: *    
Correu: *    
Telèfon: *  

*Només farem servir el telèfon en cas que tinguem incidències amb el vostre correu electrònic.

   
Sexe: *    
Facultat: *    
Estudis: *    
Curs: *    
Interessat/da en rebre informació: *  

Escull com a màxim dos programes de voluntariat. Per seleccionar-ne varis, fes clic als programes que desitgis mentre mantens presionada la tecla "Control". Si vols informació de més de dos programes, o no tens clar quins t'interessen més, clica l'opció "General".

 

   
    Vull rebre el butlletí mensual de la FAS - amb informació sobre el voluntariat i altres temes socials -
Com has conegut la FAS?: *  

 

   
 
 
 

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la normativa que la desenvolupa, l’informem que les dades personals facilitades en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer de dades de caràcter personal, del qual n’és responsable la Fundació Autònoma Solidària, amb la finalitat de portar a terme la gestió del voluntariat de la fundació. Les dades podran ser cedides a la Universitat Autònoma de Barcelona o a altres empreses o institucions vinculades a aquesta o a la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona per a les mateixes finalitats. Pot exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del fitxer, mitjançant escrit a l’adreça electrònica fas@uab.cat .

Al fer clic en el botó "Enviar" assumeixo que he llegit les informacions referides al tractament de les meves dades personals. Els camps marcats amb * són obligatoris.


© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats