Cursos

Proves de nivell a Barcelona


Si tens un certificat que acredita que has assolit el nivell anterior, pots matricular-te directament al curs que t'interessi. Si ja tens coneixements de l’idioma que vols estudiar però no tens cap certificat, et recomanem que facis una prova de nivell per tal de saber quin curs és el més adient per a tu. La prova és totalment gratuïta i sense cap compromís. El professorat pot atendre les consultes que tinguis sobre els cursos (horaris, calendari, metodologia, continguts, etc.).

Proves de nivell d'anglès, francès i italià
Pots fer una prova de nivell d'anglès en línia, reservant dia i hora a través d'aquest enllaç: calendly.com/uabidiomesbarcelona.

Aviat publicarem horaris de proves presencials al setembre. 

Per francès i italià, pots reservar trucant al 93 433 50 60 o enviant un correu electrònic a info.idiomes@uab.cat per programar una cita.

Descripció i resultat
Les proves consten d'una part escrita i d’una entrevista amb un membre del nostre professorat. En acabar la prova, el/la professor/a et dirà quin és el curs més adient per a tu. Fer la prova no serveix per acreditar cap nivell de llengua superat; només serveix per poder formalitzar la matrícula a UAB Idiomes Barcelona. 

Proves de nivell d'espanyol
Per fer una prova de nivell d'espanyol, cal reservar dia i hora a través d'aquest enllaç: calendly.com/uabidiomasbarcelona


La prova de nivell es fa en modalitat online i consta d'una entrevista oral a través de la plataforma Zoom. Un cop feta la prova t'informem del resultat i del curs més adient per a tu.