Coneix el centre

Viu un Sant Jordi envoltat de cultura

Sant Jordi

Celebra aquest Sant Jordi compartint cultura!

20/04/2022

Com cada any i amb motiu de la diada de Sant Jordi i el Dia Internacional del Llibre, volem celebrar un dels dies preferits de la nostra escola envoltats de roses, llibres i autors, per fomentar una vegada més la cultura a través de la lectura.

És per això, que a continuació us anunciem la programació que ha organitzat Bolibloc, un dels col·laboradors d’UAB Idiomes Barcelona, el qual ha convidat una llarga llista d’autors per tal de signar els vostres llibres.

Divendres 22 d’abril a les 17 h:
Festa infantil Pre-Sant Jordi al davant de la llibreria, acompanyada d’autors de proximitat i del barri perquè els conegueu, parleu amb ells i signin els vostres llibres.

Dissabte 23 d’abril (Bolibloc):
Atenció al públic a Bolibloc de 9 h a 21 h i a la parada al carrer Sant Quintí, 39.

Dissabte 23 d’abril (Passeig de Gràcia):
Parada de llibres de Bolibloc a Passeig de Gràcia, al tram entre Mallorca i Provença, amb autors reconeguts per signar llibres.

Cal recordar que tots els alumnes de la nostra escola es poden beneficiar d’un 5% de descompte en les compres en aquesta llibreria.

 

 

Notícies relacionades

Hospital de Sant Pau

Visita a l'Hospital de Sant Pau

Hem organitzat una visita el proper 20 de maig. En finalitzar-la, l'escriptora Tània Juste Aranda farà una xerrada sobre el seu llibre L'hospital dels pobres

Totes les notícies