Coneix el centre

Vine a les sessions informatives dels cursos sènior

Vine a les jornades de portes obertes o sessions informatives en línia.

Recorda que hi ha places limitades.

22/09/2021

Us convidem a una jornada de portes obertes i sessió informativa en línia on es presentaran els cursos sènior d'anglès en modalitat presencial i telepresencial, del nivell inicial i intermedi. Aquests cursos estan adreçats a persones majors de 55 anys que desitgin iniciar-se en l'estudi d'una nova llengua o bé ampliar els seus coneixements sense la necessitat d'haver de fer un examen.

El 28 de setembre a les 17 h, oferim una sessió informatives en línia per a totes aquelles persones que prefereixin assistir de manera telemàtica i desitgin saber com són els cursos sènior en modalitat telepresencial. D'altra banda, el 29 de setembre a les 17 h, tindrà lloc la jornada de portes obertes a Casa Convalescència, dels cursos sènior en modalitat presencial.

Ambdós esdeveniments comptaran amb una sessió informativa de 30 minuts on s'explicarà la metodologia del curs, el procediment de matrícula i preus. Un cop finalitzada aquesta primera explicació, la sessió continuarà amb una classe de demostració de 45 minuts de durada, on es faran activitats i es mostrarà la dinàmica de les nostres classes.

Podeu inscriure-us fent clic a la jornada de portes obertes o sessió informativa en línia que més s'adeqüi a les vostres necessitats:

Descarrega la informació dels cursos sènior d'anglès en modalitat presencial i telepresencial.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies