Coneix el centre

Tornen els cursos d'estiu de conversa en anglès!

Cursos d'estiu de conversa en anglès

¡Disfruta del verano mejorando tu fluidez en inglés!

01/06/2022

Com cada any i amb l'arribada de l'estiu, UAB Idiomes Barcelona tornarà a incloure a la seva oferta formativa els cursos d'estiu de conversa en anglès dels nivells B2 i C1 del MECR. Durant tot el mes de juliol, l'alumnat tindrà l'oportunitat de millorar la seva expressió i comprensió oral, assistint a classes molt participatives i en modalitat presencial, a Casa Convalescència (Barcelona).

Els cursos de conversa compten amb activitats dissenyades per utilitzar l'anglès per donar i rebre informació, explorar diferents punts de vista, debatre i expressar opinions sobre diferents temes d'interès general, repassar i ampliar els coneixements i l'ús d'estructures gramaticals, i ampliar i refinar el vocabulari.

Per a aquests cursos s'organitzaran dues edicions, la primera, del 4 al 14 de juliol, i la segona, del 18 al 28 de juliol, i constaran de 2 hores de classe de dilluns a dijous, en horari de tarda.

Descarrega tota la informació dels cursos d'estiu de conversa en anglès.

Reserva cita per fer una prova de nivell gratuïta en modalitat presencial o en línia, o en cas de conèixer el teu nivell d'anglès, pots formalitzar la teva matrícula fent clic aquí.

Cal recordar que la matrícula estarà oberta fins al 4 de juliol i les places són limitades.

 

Notícies relacionades

Imatge exàmens setembre 2022

Certifica el teu nivell d'idiomes

Acredita el teu nivell d’alemany, anglès, francès o italià amb la convocatòria d'exàmens de setembre d'UAB Idiomes Campus. Matrícula oberta!

Totes les notícies