Coneix el centre

Inici dels cursos d'espanyol estiu 2021

Spanish Summer Courses 2021

Aprofita l'estiu a Barcelona!

20/04/2021

S'aproxima l'estiu a Barcelona i, junt amb l'inici del bon temps, també començaran els cursos intensius d'espanyol en modalitat presencial. Aquests cursos s'adrecen a estudiants internacionals que vulguin iniciar-se o millorar els coneixements d'espanyol durant el mes de juny, juliol i agost.

La nostra escola ofereix un ensenyament d'alta qualitat, amb un professorat amb una àmplia experiència, utilitzant una metodologia comunicativa i treballant les quatre destreses comunicatives: expressió i comprensió orals i expressió i comprensió escrites.

En els cursos d'espanyol d'estiu s'oferiran els nivells A1, A2, B1.1, B1.2, B2.1 i B2.2, amb un horari lectiu de dilluns a divendres al matí. Cada nivell correspon a un curs d'1 mes de durada (80 hores) i el pla d'estudis es basa en els nivells descrits en el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) elaborat pel Consell d'Europa.

Descarrega la informació dels cursos d'espanyol estiu 2021.

Per formalitzar la matrícula de qualsevol curs s'ha d'acreditar haver superat el nivell requerit. En cas de no disposar de cap certificat recent es pot reservar cita per realitzar una prova de nivell, totalment gratuïta i sense compromís, fent clic al següent botó:

 

Notícies relacionades

Imatge beques estiu sdl 2021

Beques per estudiar idiomes aquest estiu

Del 3 al 14 de maig pots sol·licitar una beca per estudiar un idioma al Servei de Llengües. Anglès, alemany o francès: tu tries quin idioma vols aprendre o millorar.

Totes les notícies