Coneix el centre

Inici del tercer trimestre del curs sènior d'anglès

Inici del tercer trimestre del curs sènior d'anglès

Mai és tard per aprendre! Matrícula oberta.

11/03/2021

L’últim trimestre dels cursos sènior d’anglès 2020-21 s’iniciarà el 6 d’abril, just després del període vacacional de Setmana Santa. Aquests cursos continuaran impartint-se en modalitat telepresencial, encara que sempre que la situació ho permeti i es garanteixi la seguretat, s'intentarà tornar a les aules al més aviat possible.

Els cursos sènior s’adrecen a persones majors de 55 anys que desitgen iniciar-se en l'estudi d'una nova llengua o bé ampliar els seus coneixements d'aquesta sense la necessitat d'haver de fer un examen o certificar un nivell.

Per tal de garantir la qualitat de l’aprenentatge, s'utilitza una metodologia adequada al ritme dels alumnes, des de nivell inicial fins a nivell avançat, amb un enfocament comunicatiu basat en l'ús de la llengua en situacions reals. A més d’oferir una àmplia flexibilitat horària i de grups de nivell, els cursos també compten amb un professorat amb una àmplia experiència i especialitzat en públic adult.

Recordem que actualment la matrícula està oberta i en cas de començar des de zero o tenir un certificat de nivell no caldrà realitzar cap prova de nivell i la matrícula es podrà formalitzar directament a través del correu electrònic info.idiomes@uab.cat o per telèfon (93 433 50 60).

Fes clic al següent botó per reservar cita i fer una prova de nivell gratuïta i sense compromís: 

 
Descarrega la informació dels cursos sènior d'anglès.

 

Notícies relacionades

Imatge bones vacances

Bones vacances de Semana Santa!

El Servei de Llengües tanquem per vacances de Setmana Santa entre el 29 de març i el 5 d'abril. Us desitgem un bona Pasqua!

Totes les notícies