FAS > Salut

Des del Programa de Salut promovem estils de vida saludables mitjançant la reflexió crítica que permet a l’estudiantat decidir quina és la millor manera de tenir cura d’un/a mateix/a. Impulsem l'acció, la recerca i la formació en l'àmbit de la salut pel desenvolupament d'una comunitat universitària més saludable i conscienciada amb la seva pròpia salut.

05/06/18
Salut
Informació sobre el Dia Mundial sense tabac
El Dia Mundial sense tabac, en perspectiva
El passat dijous 31 de Maig es va celebrar el Dia Mundial sense tabac englobat en la Setmana sense fum. La FAS va organitzar l’últim Xiringu del curs per sensibilitzar la comunitat universitària sobre els perills que suposa el consum de tabac, una de les principals causes evitables de mort al món.
25/04/18
Salut
Entrega de Premis Concurs Relats Eròtics 2018
La FAS premia als relats guanyadors del Concurs de Relats Eròtics
Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, la FAS va donar a conèixer les persones guanyadores del concurs literari sobre sexualitat i erotisme. A l’acte, impulsat pel Programa de Salut de la FAS, es van donar els premis i es van llegir els relats guanyadors. Enguany, s'han presentat un total de 53 obres literàries. 
11/04/18
Salut
Setmana Saludable i Sostenible 2018
La Setmana Saludable i Sostenible de la FAS
Del 16 al 20 d'abril tindrà lloc la IX Setmana Saludable i Sostenible amb l’objectiu de difondre un estil de vida saludable. En aquesta edició s’han organitzat més de 50 activitats adreçades a la comunitat UAB. La FAS també participarà oferint diverses accions organitzades pel voluntariat del Programa de Salut.
06/04/18
Salut
Dia Mundial Salut 2018
Celebra el Dia Mundial de la Salut amb la FAS
El 9 i 10 d’abril el voluntariat del Programa de Salut de la FAS dinamitzarà diverses activitats al Campus de la UAB. Durant aquests dies la comunitat del campus podrà assistir a tallers de mindfulness, salut física i sexual i es podran fer gratuïtament proves ràpides del VIH.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats