La recerca


 Al Departament de Filosofia de la UAB treballem en diverses línies d'investigació que representen totes les àrees de coneixement d'aquesta disciplina. La majoria dels professors tenen una llarga experiència docent i investigadora.

Comptem amb diversos projectes finançats de recerca -associats a les diferents temàtiques filosòfiques-, grups de recerca consolidats, diverses xarxes temàtiques de recerca, i diversos investigadors ICREA i Ramón y Cajal.

A més a més, el nostre departament ha establert convenis de col.laboració amb els ajuntaments de Sabadell i Granollers, amb la Diputació de Barcelona, amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) o CaixaForum Barcelona. També ha participat en diversos projectes europeus, dins dels programes E-Learning, E-Content o Joint Actions.

Des del Departament de Filosofia de la UAB s' edita la revista Enrahonar i s'organitza, juntament amb la universitat del País Basc, el Congrés Internacional d'Ontologia, que en totes les seves edicions inclou primeres figures internacionals de la filosofia, així com premis Nobel en física o matemàtiques.

Els professors del Departament de Filosofia de la UAB han guanyat, entre altres premis, el Espasa d'Assaig, El Mèrit en l'Educació de la Junta d'Andalusia, el Premi Internacional Menéndez i Pelayo, o el Eusebi Colomer de la Fundació Epson.


Durant el Primer Semestre del curs 2017/2018, es portaran a terme els següents grups de lectura.

Durant el Segon Semestre del curs 2017/2018, es portaran a terme els següents grups de lectura.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Filosofia
Edifici B
Campus de la UAB
08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 16 18
FAX +34 93 581 20 01

d.filosofiaarrobauab.cat

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona