Màster en Infermeria Quirúrgica

Formació que permet assolir competències teòriques, pràctiques i de recerca per liderar les funcions de la infermeria a l'àrea quirúrgica i exercir en àmbits assistencials de nivell II i III

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 27 al 31 de maig: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

 • Màster de Formació Permanent UAB
 • Codi de l'estudi: 3331/11
 • 11a edició
 • Modalitat: Presencial.
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici: 01/10/2024
 • Final: 31/08/2025
 • Places: 30
 • Orientació: Professional
 • Preu: 3960 €
 • Idioma de docència: Castellà (50%), Català (50%)
 • Lloc: Unitat Docent Vall d'Hebron.

Ets infermer/a i vols tenir les competències necessàries per liderar les funcions de la infermeria a l'àrea quirúrgica? T'agradaria rebre una formació de qualitat per a exercir com a professional del bloc quirúrgic en àmbits d'especialitats assistencials de nivell II i III? El màster en Infermeria Quirúrgica és la teva opció.

Aquesta formació té com a objectiu principal la capacitació en competències genèriques i específiques per tenir cura experta de les persones que se sotmeten a un procés quirúrgic. Per a fer-ho, comptem amb professionals experts en recursos d'aprenentatge i en formació pràctica.

També t'oferim realitzar les pràctiques en diferents centres, com ara centres hospitalaris de nivell III, on s'atenen patologies de màxima complexitat. En ells s'hi desenvolupen totes les especialitats quirúrgiques amb un alt nivell científic, tecnològic i humanístic. A banda d'això, realitzaràs tallers a l'aula i a l'hospital, així com sessions de treball en grups reduïts, una immersió integral en l'àmbit de la recerca i presentaràs el teu propi treball d'investigació tutoritzat per persones expertes.

Sortides professionals

Infermeria del bloc quirúrgic en els diferents àmbits d'especialitats assistencials de nivell II i III.

Testimonis

Pràctiques

Les pràctiques són obligatòries i es realitzen en l'àmbit professional d'una àrea quirúrgica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, Hospital Germans Trias i Pujol i Hospital San Rafael. L'objectiu de l'estada és el de poder posar en joc els coneixements, les habilitats, les actituds i els valors que denotin la seva competència per a resoldre problemes de manera eficaç i eficient.

Per assolir l'objectiu i poder-lo avaluar, l'estudiant realitza una estada de sis setmanes amb el mateix horari laboral que la infermera assistencial que tutoritza i avalua. Durant aquesta posada en escena de la seva competència l'estudiant haurà de confeccionar una carpeta d'aprenentatge que inclourà una memòria dels aprenentatges assolits.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament d'Infermeria

Centres col·laboradors

Hospital Sant Rafael
Hospital de la Vall d'Hebron
Hospital Germans Trias i Pujol

Contacte

Pedro Manuel González Hernández

Més informació

Vols rebre més informació?