Presentaciķ

La formaciķ en gestiķ sanitāria és necessāria ja que es tracta d'una ārea d'activitat professional que no es contempla en els estudis de grau ni tampoc en les especialitats mčdiques.

Programa de formaciķ universitāria avanįada en Direcciķ d'Institucions Sanitāries, promogut i dissenyat a partir de la col.laboraciķ de les institucions que formen part del Patronat de la Fundaciķ Doctor Robert.

Objectius

Millorar la competčncia (coneixements, habilitats i actituds) de lideratge i gestiķ de projectes assistencials i grups de professionals.

Oferir un marc de benchmarking pel debat i la reflexiķ, i afavorir l'intercanvi i la possibilitat de contrastar experičncies de les organitzacions assistencials.

Requisits d'accés

Professionals del sector sanitari (Llicenciats en Medicina i Cirurgia, Economia, Diplomats en Infermeria i altres disciplines afins) que tinguin responsabilitats directives en diferents āmbits i que vulguin millorar les seves competčncies per afrontar els reptes actuals i futurs de la seva professiķ.

Sortides professionals

- Directius i responsables de centres i serveis sanitaris d'atenciķ primāria de salut, hospitals, salut pública, centres sociosanitaris, centres d'atenciķ a les persones amb dependčncia, d'atenciķ a les toxicomanies, de salut mental i d'atenciķ a les emergčncies.
- Responsables d'empreses de suport a les organitzacions sanitāries en temes de comunicaciķ, gestiķ econōmica, recursos humans i serveis generals.
- Professionals vinculats a la planificaciķ sanitāria i a la ordenaciķ de serveis sanitaris.
- Professionals vinculats a la contractaciķ de serveis sanitaris.
- Directius d'empreses orientades a la provisiķ de serveis preventius i de gestiķ del risc sanitari de manera temporal o estable. Especialment en l'āmbit de la salut laboral. - Responsables institucionals de salut, sanitat i de serveis socials.
- Gestors i directius del sector salut en general: Farmācia, sector orto protčsic, mútues i consultories.

Contacte

Marina Lahoz

Telčfon: 935565521

Correu electrōnic: mlahoz@santpau.cat

Web: http://salut-envelliment.uab.cat/

Māster propi UAB
10% de descompte Alumni Premium

19a Ediciķ
Places: 34
Orientaciķ: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 1496/19
Preu: 7700 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Fundaciķ Salut i Envelliment UAB , C/ Sant Antoni M. Claret 171, 4a planta 08041 Barcelona
Dates: del 22/01/2019 al 26/06/2020
Idioma de docčncia:
Catalā (80%), Castellā (20%)
Centres responsables:
Departament de Medicina
Fundaciķ Salut i Envelliment UAB
Títol que s'obté:
Māster en Direcciķ d'Institucions Sanitāries

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informaciķ del programa.