Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Import:

30,21 €  (taxa d'inscripció fixa, no reemborsable i no inclosa en el preu del programa).

Si tries pagament per TPV (targeta) has de completar el pagament en el moment de la inscripció, dins l'aplicació.

Inscripció online o presencial

Sol·licita l'admissió de manera online o presencialment.


Inscripció online:

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 2084 i Edició: 16

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, consulta el tutorial que apareix al final d'aquesta pàgina.


Inscripció presencial:

Pots venir de dilluns a dijous de 10h a 14h i de 15h a 16h, i divendres de 10h a 14h, a la Unitat d’Atenció a l’Usuari de l’Escola de Postgrau (Edifici U, Campus de la UAB).


Tutorial d'inscripció online:


Tutorial per a l'obtenció del NIU:

 

Dates d'inscripció

del 17/01/2023 al 27/09/2023

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o TIE (escanejat per les dues cares) o passaport vigent

 

- Currículum Vitae amb foto
- Carta de motivació explicant els interessos en realitzar aquest programa

Requisits d'accés

- Presentar tres documents: Currículum Vitae, Expedient acadèmic i Carta de motivació explicant els interessos en realitzar aquest màster
- Perfil dels Estudiants:
- Llicenciats, i graduats universitaris amb experiència professional de uns tres anys, en empreses privades, publiques i institucions, interessats en el desenvolupament professional i els coneixents dels continguts i competències per a la gestió empresarial institucional.

Criteris de selecció

-El caràcter internacional i en anglès del programa té com objectiu el valor de la diversitat de les procedències dels estudiants titulats universitaris i per això l’admissió vindrà supeditada no només en l’ acompliment dels requisits i del pagament de les matrícules i taxes sinó també en el mix de procedència dels participants amb la intenció que no hi hagi més del 40% del un únic país.
- El programa realitzarà processos de selecció personalitzades per cadascun dels candidats que mostrin el seu interès, amb l'objectiu de garantir el nivell elevat que aquest mestratge exigeix així com una composició realment internacional
- Per la selecció es valorarà tan l'expedient acadèmic com l'experiència i de forma especial el contingut de la carta de motivació per a la sol.licitud, on s'ha de indicar clarament les raons per escollir aquest programa.
- S'interactuarà amb el candidat a través del email i es contactarà amb ell per altres mitjans (skype, entrevista física, etc.) per a completar la selecció.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?