Postgrau en Antic Egipte: Espais, Llenguatges, Identitats

Si t'apassiona l'egiptologia, vols sortir de continguts tradicionals i aprendre a través de temes innovadors, aquesta és la teva elecció. T'oferim un material excel·lent compost per gairebé 250 vídeos i recursos complementaris

 • Postgrau UAB
 • Codi de l'estudi: 3517/8
 • 8a edició
 • Modalitat: Online
 • Crèdits: 30 ECTS
 • Inici: 18/10/2022
 • Final: 26/05/2023
 • Places: 20
 • Orientació: Acadèmica
 • Preu: 1680 €
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: Online

Des del IEPOA-UAB portem gairebé tres dècades d'experiència docent en egiptologia, de manera que ens hem convertit en la referència a Espanya per a tots aquells que desitgen desenvolupar els seus coneixements en aquesta disciplina o formar-se com egiptòlegs.

Actualment oferim una àmplia gamma d'estudis en egiptologia, tant en format presencial com online, des de cursos d'especialització fins al màster universitari oficial d'egiptologia i la línia de doctorat en egiptologia. En aquesta completa oferta el diploma de postgrau en Antic Egipte constitueix la teva aposta perfecta per a un estudi que t'aportarà valuosos i inesperats coneixements i que, si després continues amb el màster d'egiptologia et proporcionarà una base de partida perfecta.

El diploma, totalment online i impartit en espanyol, consta de 30 crèdits ECTS distribuïts en tres mòduls amb dues assignatures cadascun. Són assignatures centrades en temes específics, molt diferents entre si, ben desenvolupats des d'una perspectiva seriosa i acadèmica però apta per a qualsevol interessat i amb el clar objectiu de completar la formació de base, tradicional, que l'alumne ja pugui haver adquirit, per exemple, a través dels cursos gratuïts que oferim a Coursera (com "Egiptologia" o "Iniciació als Jeroglífics egipcis").

T'oferim un material excel·lent i de rigorós contingut, compost per gairebé 250 vídeos, en molts casos amb enregistraments propis realitzats en jaciments d'Egipte, Jordània i Israel, a més de recursos complementaris. Tot això et permetrà apropar-te a Egipte i a la civilització egípcia amb gran entusiasme i et facilitarà conèixer llocs d'Egipte que probablement no sabies que existien o fets i aspectes de la seva cultura que no imaginaves.

I no menys important, tot això amb la supervisió constant d'apassionats especialistes, reconeguts internacionalment, que t'ajudaran a comprendre la civilització egípcia i a consolidar la teva formació.

Sortides professionals

Aquest és un postgrau acadèmic, no professionalitzador, encara que després els nostres estudiants desenvolupen les activitats i/o es mouen en els camps laborals següents (per als quals surten capacitats):
- El treball i la recerca personals.
- La docència (ensenyaments egiptològics a secundària, en el marc universitari, en institucions privades etc.).
- La participació en missions arqueològiques a Egipte.
- L'activitat editorial (traducció o edició d'obres egiptològiques).
- El turisme cultural (viatges especialitzats).
- La museística, les exposicions i la conservació del patrimoni egiptològic.
- La gestió cultural en l'àmbit egiptològic.
- El periodisme cultural.

Testimonis

Pràctiques

Els màsters i postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l'estudiant assoleixi un grau d'experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l'àmbit laboral.

Per a aquest estudi, són possibles les pràctiques no curriculars (optatives):

 • No curriculars
  Com a alumne matriculat a la UAB, disposes d’accés al portal de l'ocupació de la Universitat, el Servei d'Ocupabilitat mitjançant el qual pots participar en processos de selecció, tant per a estades de pràctiques no curriculars com per aconseguir un contracte de treball. En ambdós casos, cal que t’inscriguis a l’aplicació Nexus.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Institut Interuniversitari d'Estudis del Pròxim Orient Antic

Contacte

Jose Lull Garcia

Telèfon: 935868834

Informació addicional

www.uab.cat/iepoa/

Més informació

Vols rebre més informació?