Curs en Dieta i Estil de Vida Saludable

Vols formar-te en la promoció d'una alimentació saludable? En aquest curs aprendràs com aconseguir adherència a una dieta i uns hàbits alimentaris saludables adequats a les necessitats de cada persona

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 26 de febrer a l'1 de març: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

 • Curs d'especialització UAB
 • Codi de l'estudi: 1052/22
 • 22a edició
 • Modalitat: Online
 • Crèdits: 6 ECTS
 • Inici: 15/10/2023
 • Final: 30/09/2024
 • Places: 50
 • Orientació: Professional
 • Preu: 396 €
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: Online

Curs d'especialització online sobre benestar per formar especialistes en l'aplicació pràctica en la població de programes per a la millora de l'estil de vida en relació amb la salut.

En aquest curs treballaràs aspectes vinculats amb la nutrició i els nutrients, l'alimentació, els aliments i la conducta alimentària (selecció, compra, preparació d'aliments i possibles alteracions de la conducta), en particular, com aconseguir una conducta alimentària saludable segons el perfil i etapes de desenvolupament de cada persona.

Durant aquest curs teoricopràctic, estaràs acompanyat del know-how de professors especialistes de Laboratori de Psicologia de l'Esport, vinculat al grup consolidat de recerca Estil de Vida, Esport i Salut i a l'Institut d'Investigació de l'Esport de la UAB.

Pots matricular-te durant tot el curs acadèmic. Existeix la possibilitat de convalidar cada curs realitzat com el mòdul del postgrau en Estil de Vida Saludable que porta el mateix nom, i es podrà completar el postgrau cursant els mòduls restants.

Continguts

Aquest curs forma especialistes en el coneixement aplicat de: els aspectes fonamentals de la nutrició i l'alimentació, dedicant especial atenció a la funció energètica de la nutrició i a aspectes preventius associats a una correcta alimentació; les característiques d'una alimentació saludable per a la millora de la qualitat de vida; les característiques d'una conducta alimentària saludable, proporcionant les claus per a una correcta combinació d'aliments; la correcció d'altres aspectes de la conducta alimentària saludable com els hàbits de compra, conservació i preparació dels aliments; els instruments per a incidir de manera positiva sobre la conducta alimentària saludable; els aspectes diferencials de l'alimentació saludable en las diferents etapes de la vida; el disseny d'un programa d'intervenció individualitzat per adequar la dieta i els hàbits alimentaris de manera saludable en tots els seus aspectes per a cada persona.

Itineraris

El curs en Dieta i Estil de Vida Saludable forma part del màster i diploma de postgrau en Estil de Vida Saludable i Sostenible(4507).

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació

Centres col·laboradors

Institut de Recerca de l'Esport, IRE

Contacte

Lluis Capdevila Ortis

Telèfon: 935812501

Informació addicional

https://www.uab.cat/web/docencia/programes-de-postgrau-1345847421067.html

Més informació

Vols rebre més informació?