Nova edició de les Jornades de BioRecerca de la Facultat
Cartell VII Jornades de Biorecerca. Facultat de Biociències. 7-10 juny 2022 31.05.2022  - 

Del 7 al 10 de juny la Facultat de Biociències celebrarà les VII Jornades de BioRecerca dels nostres departaments, per donar a conèixer la recerca que es duu a terme en aquest àmbit i fomentar el debat i l’intercanvi de coneixement punter entre tot el personal investigador que en forma part. Els actes tindran lloc tindrà lloc a la Sala d’Actes i a la Sala de Graus 1 de la Facultat.


Cada dia estarà dedicat a un departament i es comptarà amb la participació de centenars d’investigadors. S'han organitzat desenes de conferències i centenars de presentacions orals curtes i sessions de pòsters:  

7 de Juny, les de Bioquímica i Biologia Molecular 

8 de Juny, les de Genètica i Microbiologia 

9 de Juny, les de Biologia Animal, Vegetal i Ecologia

10 de Juny, les de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia.  

Podeu consultar i descarregar el programa de les Jornades.

Les Jornades inclouen una conferència plenària d’inauguració el 7 de juny a les 12:00 h a la Sala d’Actes de la Facultat de Biociències, impartida pel Dr Andreu Casali de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, que parlarà de la generació de metàstasi: How malignant cells disseminate form primary tumor? Insights froma Drosophila model.  

 Cartell conferència inaugural de les Jornades

L'acte de cloenda serà el 10 de juny i inclourà també d’una conferència plenària a càrrec del Professor Kostas Kostarelos de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia, qui ens parlarà d’aplicacions de la nanotecnologia: Nanotechnology for the design of next-generation therapeutics and diagnòstics. La conferència serà a la Sala d’Actes a les 12:00 h i emesa en línia.  

Cartell conferència acte de cloenda de les Jornades Les Jornades també inclouran l'acte de lliurament de premis del concurs de fotografia Exponatura UAB el dijous, 9 de juny, a les 17:30 h. 

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia
Edifici M, Avinguda de Can Domènech
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 18 39
d.b.cel_lular@uab.cat
 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona