Docència del departament a màsters oficials


El personal del departament de Geologia té un pes molt significatiu en tres màsters oficials de caràcter interuniversitari:

Imatge MasterGGR
El Màster de Geologia i Geofísica de Reservoris, és un màster interuniversitari entre la UAB i la UB. La coordinació d'aquest màster la realitza la Universitat de Barcelona, podeu accedir directament a la pàgina d'informació i gestió de les incripcions en aquest enllaç.


Imatge M?ster RMRG
El Màster de Recursos Minerals i Riscos Geològics, és un màster interuniversitari entre la UAB i la UB. La coordinació d'aquest màster la realitza la Universitat de Barcelona, podeu accedir directament a la pàgina d'informació i gestió de les incripcions en aquest enllaç.El Màster de Paleobiologia i Registre Fòssil, és un màster interunivarsitari entre la UAB, la UB i l'Institut Català de Paleontologia. La coordinació d'aquest màster la realitza la UAB, , podeu accedir directament a la pàgina d'informació i gestió de les incripcions en aquest enllaç.

 


 

A banda d'això, alguns professors del departament també imparteixen docència en altres màsters oficials:

Màster de Nanociència i Nanotecnologia Avançades de la UAB.

Màster Gestió de Sols i Aigües de la UdLL amb col·laboració de la UAB.

Máster Oficial en Geología y Gestión Ambiental de los Recursos Minerales de la Universidad Internacional de Andalucia y la universidad de Huelva.

Màster Oficial Formació de Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Btllillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes de la UAB.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Geologia
Facultat de Ciències
Universitat Autònoma de Barcelona
Edifici Cs, 08193 - Cerdanyola del Vallès, Espanya
(+34) 93 581 16 09

d.geologiaarrobauab.cat

 

 

 

 

2024 Universitat Autònoma de Barcelona