V Jornada Científica del BABVE


Cartell de la Jornada Científica del BABVEEl proper 4 de juny de 2019, els diferents equips de recerca del BABVE es reuniran per posar en comú la seva producció científica més recent dins de les V Jornades de Biorecerca que, un any més, tenen lloc a la Facultat de Biociències de la UAB. Podeu descarregar el programa d'aquesta nova edició fent clic aquí.

La finalitat d'aquesta Jornada Científica és:

a) divulgar el coneixement i la recerca que es fa al Departament i posar-ho en perspectiva amb la societat i les empreses del sector

b) generar un fòrum de debat sobre les línies de recerca dels diferents integrants del Departament

c) facilitar la generació de noves idees, contactes i col·laboracions de recerca entre tots els assistents 
Com a mostra, a l'edició prèvia, van tenir lloc 13 exposicions orals principals a la Sala de Graus de la Facultat. Així mateix a la Sala de Graus de la Facultat es van efectuar dos sesions de presentació en grup pels 20 pòsters inscrits, a les quals els seus autors van donar a conéixer els seus estudis. 

Coincidint amb la Jornada Científica també es va celebrar una nova edició del concurs ExponaturaUAB que organitza el nostre departament amb la finalitat de ser un aparador d'imatges originals de la natura i apropar la ciència a un públic divers, fomentant un enfoc lúdic i divulgatiu. 

Pel que fa a la comunicació i publicitat, l'any passat les Jornades van rebre difusió per part de la pàgina principal de la nostra Universitat, com també del propi Departament. A la xarxa a tota comunicació escrita, els logotips de les entitats col·laboradores van tenir una presència destacada.

Poden consultar més informació sobre les edicions anteriors aquí.
 

Tesis en Xarxa Les tesis doctorals de les universitats catalanes

 

Parc de la Recerca Transferència de tecnologia i coneixements de la UAB i d'altres institucions

 

UAB Divulga La revista de divulgació científica de l'Autònoma

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia
Edifici C Facultat de Biociències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 37 86
FAX +34 93 581 13 21

d.bavearrobauab.cat

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona