Māster Oficial - Recerca i Innovaciķ en Cures Infermeres

Presentaciķ

El màster interuniversitari de Recerca i Innovació en Cures Infermeres és una iniciativa conjunta de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Ramon Llull, coordinada per la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'objectiu del Màster és proporcionar els coneixements necessaris en recerca i innovació per a aplicar-los i millorar les cures infermeres per a que puguin abordar les problemàtiques de salut des d'una perspectiva creativa i innovadora.

Sortides professionals

S'orienta preferentment a la recerca i va dirigit als professionals d'infermeria que vulguin desenvolupar la seva carrera en el marc de la docència, la recerca i la gestió de les cures infermeres.

Horaris

Als màsters oficials de la UAB majoritàriament es realitzen les classes presencials en horari de tarda, a partir de les 15 hores, de dilluns i divendres. Segons el semestre poden ser tots els dies de la setmana o només alguns. Normalment, s'estableixen els horaris semestrals intentant que les classes estiguin concentrades en dos o tres dies a la setmana

Interuniversitari

35 places
Presencial
Crčdits: 60 ECTS
Preu: 60€ per crèdit (estudiants UE o residents).
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents).
2015-2016
Centre: Facultat de Medicina
https://www.uab.cat/medicina/
Idioma:Catalā (75%), Anglčs (15%) i Castellā (10%)
Universitat coordinadora:Universitat Autōnoma de Barcelona
Altres universitats participants:Universitat Pompeu Fabra
Universitat Ramon Llull
Institucions participants:Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia Gimbernat
Escola Superior d'Infermeria del Mar
Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna

Web del māster http://infermeria1.eug.es/ca/estudios/masters/master-interuniversitari-en-recerca-i-innovacio-en-cures-infermeres-2015-2016