El grau en Geografia i Ordenació del Territori està en procés d'extinció per la creació del Grau en Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial que començarà el curs 2018-19

Curs 2018-19

Horaris de les assignatures del NOU Grau en Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial
1r curs

Curs 2018-19
Horaris de les assignatures obligatòries i optatives programades pel curs 2017-18 del Grau de Geografia i Ordenació del Territori
2n i 3r curs
4t curs

Llistat Optatives


Pràctiques externes
Treball Final de Grau


Sortides de camp
Geografia presencial

Geografia en Xarxa


El grau de Geografia i Ordenació del Territori forma professionals del Territori. Per fer-ho, connecta les ciències socials i les naturals per abordar les dinàmiques econòmiques, socials, culturals, paisatgístiques i mediambientals actuals a diferents escales geogràfiques que expliquen des d’allò global fins als àmbits més propers. Aquest coneixement aporta les eines necessàries per a una millora en la planificació i la gestió del territori basada en les interaccions entre tots els camps.

Els continguts del grau ofereixen eines teòriques i d’anàlisi per comprendre els canvis humans i ambientals, globals i locals, conèixer de prop els paisatges que ens envolten i la pressió a la que estan sotmesos, i entendre les causes de les diferències i desigualtats entre llocs i grups socials. També explora com les accions individuals i col·lectives contribueixen a aquests canvis geogràfics.

L’aprenentatge a l’aula es combina amb el treball experimental i amb sortides de camp. Les noves tecnologies, amb els Sistemes d’Informació Geogràfica, proporcionen una sòlida preparació tècnica per a la gestió aplicada dels recursos i de l’entorn d’una manera intel·ligent.


El grau de Geografia i Ordenació del Territori de la UAB és un projecte innovador pel que fa a l’anàlisi, la reflexió i l’acció integrada sobre el territori.


El Departament de Geografia de la UAB ofereix el Grau de Geografia i Ordenació del Territori en Xarxa. És l'únic Departament de tot l'Estat espanyol on s'imparteix el Grau de Geografia online.


CiŔncies socials

Ciències Socials i Jurídiques

Campus Virtual Accedeix al Campus Virtual de la UAB

 

Informaciˇ i matrÝcula Informaciˇ general, pla d'estudis, matrÝcula i altres informacions d'interŔs

 

Calendari acadŔmic Calendaris dels centres amb convocat˛ries ordinÓries. Tria el teu!

 

Calendari administratiu Les dates administratives que cal recordar

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Mireia Baylina FerrÚ
Coordinadora del Doctorat de Geografia
Departament de Geografia
Edifici B 08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès)
+34 93 581 8060

Mireia.Baylinaarrobauab.cat

 

 

 

 

2018 Universitat Aut˛noma de Barcelona