Presentació


Aquests estudis de doctorat són hereus del nostre antic Programa de Doctorat en Filosofia, que en el seu moment va rebre la Menció de Qualitat que atorgava el anterior Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN), i estan vinculats al nostre actual Màster Oficial en Filosofia Aplicada.

Els estudis de Doctorat en Filosofia ofereixen un programa principalment enfocat en els problemes plantejats al si del pensament contemporani. Per aixó, estan adreçats a la formació d'investigadors, amb un èmfasi en la metodologia i les tècniques de la recerca conduents a l'elaboració de la tesi doctoral. Així mateix, pretenen consolidar la diversitat d'enfocaments i aproximacions i l'equilibri entre investigació bàsica i aplicada, de forma que sigui possible estimular una atmosfera intel·lectual rica i interdisciplinar, condició necessària per la qualitat de la recerca doctoral.

Les tesi doctorals que s'hi elaboren reflecteixen el ventall de les línies de recerca que es desenvolupen en el Departament, sobretot des dels projectes de recerca que s'acullen.

Tesis en Xarxa Les tesis doctorals de les universitats catalanes

 

Barcelona HPS Research Group Barcelona HPS Research Group

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Filosofia
Edifici B
Campus de la UAB
08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 16 18
FAX +34 93 581 20 01

d.filosofiaarrobauab.cat

 

 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona