FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
30/08/18
Discapacitat
Entrevista a Anicet Tibau
Anicet Tibau: “Pots tenir obstacles, però gràcies al suport de la gent i a l’esforç diari, els pots superar”
L’Anicet Tibau tanca la seva exitosa vinculació amb el Servei d’Atenció a la Discapacitat de la UAB després de quatre anys de suport cursant el doble grau de Física i Matemàtiques. “Les adaptacions han estat les justes i necessàries per poder desenvolupar la carrera amb normalitat”.
02/07/18
Discapacitat
Imatge recurs de la sessió informativa del PIUNE 2018
El PIUNE realitza una sessió informativa per a nous estudiants
El Servei d’Atenció a la Discapacitat programa una sessió de benvinguda als nous estudiants de la UAB on, entre d’altres coses, podran conèixer juntament amb la seva família tots els serveis que ofereix el PIUNE. La sessió serà el 12 de juliol a la Sala Cinema de la UAB.
10/05/18
Discapacitat
Jornada UAB Impuls
Teixir xarxes, clau per la inserció laboral de persones amb trastorns de salut mental
La FAS va organitzar el passat 7 de maig la taula rodona ‘Salut mental i món laboral: reptes de futur’ on van participar diferents representants de l’àmbit de l’empresa, el Tercer Sector i l’administració. Jordi Prat, el director de la FAS, va ressaltar la importància de realitzar jornades d’aquest tipus, “intentant promoure el debat entre la investigació acadèmica i l’experiència quotidiana de les persones implicades”
19/04/18
Discapacitat
Cartell Jornada Inserció PIUNE 2018
UAB Impuls organitza una jornada d’inserció laboral
Enguany és la tercera edició d’un acte que està orientat a informar sobre recursos, bones pràctiques i exemples reals d’inserció laboral de persones amb diversitat funcional. La jornada, que compta amb el suport del Servei d’Ocupabilitat, es celebrarà el proper 7 de maig a la Facultat de Psicologia de la UAB.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats