FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
30/10/18
Discapacitat
Beques Impuls pel curs 2018-2019
Els estudiants de la UAB ja poden presentar les sol·licituds per les Beques Impuls
Arriba una nova edició del Programa Impuls que s’adreça als estudiants amb discapacitat en situació de dependència. L’objectiu final d’aquesta beca és garantir la igualtat de condicions en l’accés a l’educació superior. Les sol·licituds es podran lliurar fins el 14 de novembre.
30/08/18
Discapacitat
Entrevista a Anicet Tibau
Anicet Tibau: “Pots tenir obstacles, però gràcies al suport de la gent i a l’esforç diari, els pots superar”
L’Anicet Tibau tanca la seva exitosa vinculació amb el Servei d’Atenció a la Discapacitat de la UAB després de quatre anys de suport cursant el doble grau de Física i Matemàtiques. “Les adaptacions han estat les justes i necessàries per poder desenvolupar la carrera amb normalitat”.
02/07/18
Discapacitat
Imatge recurs de la sessió informativa del PIUNE 2018
El PIUNE realitza una sessió informativa per a nous estudiants
El Servei d’Atenció a la Discapacitat programa una sessió de benvinguda als nous estudiants de la UAB on, entre d’altres coses, podran conèixer juntament amb la seva família tots els serveis que ofereix el PIUNE. La sessió serà el 12 de juliol a la Sala Cinema de la UAB.
10/05/18
Discapacitat
Jornada UAB Impuls
Teixir xarxes, clau per la inserció laboral de persones amb trastorns de salut mental
La FAS va organitzar el passat 7 de maig la taula rodona ‘Salut mental i món laboral: reptes de futur’ on van participar diferents representants de l’àmbit de l’empresa, el Tercer Sector i l’administració. Jordi Prat, el director de la FAS, va ressaltar la importància de realitzar jornades d’aquest tipus, “intentant promoure el debat entre la investigació acadèmica i l’experiència quotidiana de les persones implicades”
© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats