Oferta de Tesi Doctoral

Pollastres i peixos

A desenvolupar dins del grup d’investigació SNiBA (Servei de Nutrició i Benestar Animal, https://sniba.es/?lang=ca adscrit al Departament de Ciència Animal i dels Aliments (Facultat de Veterinària) de la Universitat Autònoma de Barcelona, i que té com a objectiu fonamentar la transferència de coneixement i tecnologia mitjançant el desenvolupament de projectes I+D+i amb empreses del sector agroalimentari.

27/07/2021

La Tesis Doctoral s’emmarca dins del projecte  (PID2020-115688RB-C21, Ministerio de Ciencia e Innovación), i té com a objectiu global desenvolupar estratègies per a la reutilització dels subproductes rics en àcids grassos de cadena mitja (MCFA) en l’alimentació dels animals monogàstrics que permetin generar aliments d’alta qualitat, millorant la rendibilitat  i la sostenibilitat del procés productiu.

Els objectius de la Tesis doctoral es centrarien en l’avaluació nutricional dels diferents ingredients grassos amb alts nivells de MCFA en pollastres de carn i/o peixos i el seu impacte en la fisiologia digestiva, així com en la salut intestinal i l’equilibri microbià.

Per a més informació cliqueu al següent enllaç: Oferta Tesi Doctoral